Hanse
Euro 269.600
531 E
kr. 1.995.000
Ref. nr.
149455
Stand
God
Årgang
2005

Hanse, 531 E

Rummelig og velsejlende Tysk bygget sejlbåd som er velegnet til din næste langturssejlads, eller blot komfortable ferieture eller til beboelse.
Apteringen om læ er udført med blandt andet højglans lakeret Mahogany, og lys eg på dørk, og den fremtræder derfor meget lys og velholdt i kahytterne i forhold til sin alder. Indretning: I stævnen er der stor og rummelig owners kabin med rektangulær dobbelt køje med memory foam madrasser, samt utroligt meget skabs og stuve plads, og i direkte forbindelse med eget toiletrum med brus.
Salonen er åben og venlig med god plads til mange personer, og med L-sofa med læderbetræk omkring stort salonbord med udtræk, og modsat to personers lædersofa. I begge sider agter der to store separate agterkahytter med dobbeltkøjer, og igen masser af skabs og stuve plads til tøj og andet udstyr, og begge med direkte adgang til eget toiletrum med brus. I SB side agter findes stort navigationsbord. I bb side agter findes pantry sektionen med dobbelt vask, microovn, ovn med tre blus, samt to 70 L køleskabe med frontåbning og en fryseboks med topåbning. Forrest i stævnen er der oprindeligt skipper kahyt, men ejer har valgt at benytte kahytten som opbevaringsrum, men kan genetableres.

Ses fra søndag d. 27-3 i udstillingen hos Tempo Bådsalg A/S

Lokation
Ishøj havn
Motor
Yanmar
HK
100
Materiale
Glasfiber
Længde
16,15 m / 53 fod
Bredde
4,91 m
Dybgang
2,43 m
Vægt
18.700 kg