Jeanneau
Euro 283.700
Prestige 46 Fly - 3 Cab
kr. 2.099.000
Ref. nr.
149555
Stand
God
Årgang
2009

Jeanneau, Prestige 46 Fly - 3 Cab

Rummelig og godt indrettet motor yacht fra det franske PRESTIGE Yacht værft.
Båden er indrettet med stor owners kahyt i stævnen med god og nem indstigning til til dobbeltkøjen, fin skabsplads og direkte adgang til bådens en toiletrum med elektrisk toilet og brusemulighed.
Midtskibs er der to separate kahytter med skabe, og i den ene er der dobbeltkøje og den anden har to enkelt senge som kan omdannes til dobbeltkøje.
I den store lyse hovedsalon med fin udsigt til havnelivet er der agter i SB side en U-sofa med bord som kan omdannes til dobbeltkøje, overfor lille sofa.
Midtskibs i BB side er der nedsænket L-formet pantry sektion med køleskab ned frys, microovn, varmt og koldt vand, samt 230 V kogeplade.
Styrepladsen har dobbelt sæde og godt udsyn og overblik over instrumenteringen.
Modsat styrepladsen er der blevet plads til et dinette arrangement hvor man under sejlads kan sidde og hygge sig omkring bordet og samtidig være sammen med kaptajnen. På agterdækket som er belagt med teak er der sofa og mulighed for at sætte et bord, køleskab, samt adgang til crew cabin og udgang til den store badeplatform med brusemulighed og gangway for lettere ombordstigning fra kaj.

Ses i udstillingen hos Tempo Bådsalg A/S Ishøj havn Tlf 43737395

Lokation
Ishøj
Motor
Cummins
HK
2X500
Materiale
Glasfiber
Længde
14,55 m / 46 fod
Bredde
4,36 m
Dybgang
1,2 m
Vægt
12.688 kg

Relaterede både