Jeanneau
Euro 148.600
Sun Odyssey 42 DS
kr. 1.099.000
Ref. nr.
149405
Stand
God
Årgang
2006

Jeanneau, Sun Odyssey 42 DS

En båd, der på bedste måde kombinere komfort med god tursejlads.
Et stort cockpit, der er let at komme rundt i på grund af de to rat, der giver fri adgang i midten af cockpittet. Log, ekkolod, kompas, vindinstrument ved begge styrepladser og centralt placeret kortplotter. EL-spillene til forsejlet er monteret, så de let kan betjenes af både gaster og den, der styrer. Gør det nemt at sejle, også med en lille besætning.
Bovpropellen og agtertruster, gør havnemanøvre nemme og overskuelige.
Designet med dæksalon giver en forøget ståhøjde og en rummelighed, som normalt kun findes i større både. Samtidig opnås et lysindfald, som gør salonen indbydende og rar at gå ned i. God plads ved pantryet med ovn, emhætte og køleboks/skab. Fint spisebords arrangement i forlængelse af pantryet plus en separat sofa. Her i hovedkahytten er der også en navigationsplads udstyret med Raymarin C80 kortplotter, en fast VHF med DSI. Der er også monteret AIS sender og modtager.
Owners cabin er placeret agter i bådens fulde bredde med stor dobbeltseng, to stolehjørner og direkte adgang til eget bad og el toilet med ferskvands skyl. Forkahytten har dobbeltseng og som et plus eget bad og toilet (også EL).

Ses i Juelsminde Havn, aftal besigtigelse med Tempo Bådsalg A/S Ishøj havn, tlf. 43737395

Lokation
Juelsminde
Motor
Yanmar
HK
54
Materiale
Glasfiber
Længde
12,93 m / 42 fod
Bredde
4,13 m
Dybgang
2,13 m
Vægt
8.925 kg

Relaterede både