Siden
1922
Hvor
Algonac, Michigan, USA
Besøg Chris Craft

Eksklusive motorbåde
der får tiden til at stå stille

Du er ikke i tvivl, når du møder en Chris-Craft. Uanset om motorbåden er på vandet eller i havn er der intet, der ligner eller føles på samme måde.

Information

Chris-Craft er kendt som USAs mest eksklusive mærke inden for motorbåde. Og med god grund. Bådene tilhører en begrænset liga, der med klassisk stil og gennemført design hurtigt tiltrækker sig nysgerrige blikke på havnen.

Det hele startede for 144 år siden, hvor amerikanske Christopher Smith begyndte at designe og bygge sine motorbåde ud fra et ønske om at give folk frihed til at udforske både de lokale farvande og fjerne kyster.

Stolt håndværk
Siden dengang har Chris-Craft bygget både på én måde: I hånden. Alt er designet i mindste detalje af de dygtigste tømrere, møbelsnedkere og håndværkere i branchen lige fra det smukt udformede detaljer i stål til det omhyggeligt udvalgte teaktræ på dækket.

Det er denne omhyggelighed og forkærlighed for det gode håndværk, der gør en Chris-Craft til den rette båd for dig, der drømmer om en unik og stilsikker båd.

En Chris-Craft er den perfekte weekendcruiser, hvor du kan sætte dig bag rattet og sætte kurs mod nye eventyr.

Vi har flere af de stilfulde weekendcruisere til salg lige nu – både brugte og nye fra fabrikken, så gå på opdagelse herunder.

Udvalgte Chris Craft både