Siden
1966
Hvor
Sarpsborg, Norge
Besøg Nordkapp

Moderne speedbåde i høj kvalitet

Norske Nordkapp er en af Skandinaviens største producenter og byder på strømlinede speedbåde i lækkert design.

Information

Forestil dig at pakke en weekendtaske, tage din kæreste eller bedste ven under armen og suse afsted på bølgen blå. Læg til ved en lille bøje, og nyd udsigten til alle sider, mens bølgerne blidt vugger båden.

Det kan blive virkelighed med en af Nordkapps berømte speedbåde, der er ideelle som daycruisere og ifølge dem selv giver: Gode sommerminder på vandet siden 1966.

Prisvindende design
Nordkapp er en af Skandinaviens største producenter af speedbåde og har bygget både i højeste kvalitet siden 1966. Nordkapps speedbåde bliver produceret i Polen, hvor der hvert år triller omkring 1.200 nye både ud fra værftet.

Speedbådene bliver fremstillet efter de nyeste produktionsmetoder, og Nordkapp har hele tiden formået at forny deres både, der i dag har moderne skroglinjer, der giver optimale sejlegenskaber. Nordkapp Enduro 605 blev i 2013 nomineret til Power Boat of the Year in Europe og vandt desuden en række norske priser.

Masser af ekstraudstyr
Du kan vælge mellem ti forskellige modeller op til 25 fod, der alle kan leveres med et stort udvalg af ekstraudstyr. Ud over de klassiske daycruisere tilbyder Nordkapp også en R-serie, hvor de kombinerer det bedste fra aluminium med det bedste fra glasfiber. Resultatet? En sporty offroader.

Alle speedbåde har Mercury outboard-motorer med masser af kraftoverskud, og vi leverer dem sejlklar, så du bare skal kaste fortøjningerne og sætte dig godt til rette bag rattet.

Gå på opdagelse i de forskellige modeller, vi har til salg herunder, og giv os et kald, hvis du vil vide mere.