Delphia
Euro 73.000
33
kr. 539.900
Ref. nr.
149303
Stand
Velholdt
Årgang
2009

Delphia, 33

Delphia 33 er en velsejlende og godt indrettet familiesejlbåd med ratstyring, som nemt kan sejles og håndteres af en lille familie. Båden er rigget op så alt kan håndteres fra bådens styrestand, og sejles alene. Rullegenua og rullestorsejl med lodret stående sejlpinde og større spil på ruftag, samt kraftigere diesel motor end standard, stævnstige for lettere ombordstigning gør alt at komfortsejladsen er i top.
Den er indrettet med aflukkelig forkahyt med god køje og to garderobeskabe.
Salonen har L-sofa i BB side og mindre sofa i SB omkring det store salonbord, som giver rigeligt med siddeplads til mange personer. Der er masser af skabs og skuffeplads i hele båden. Agter i SB side af salon er der fin pantry sektion med stor køleboks, varmt vand og gasovn med to blus. I BB side er der toiletrum med elektrisk toilet, brusemulighed, samt mulighed for at hænge sit våde sejlertøj til tørre. Separat agterkahyt med bred dobbeltkøje og garderobeskab.
I cockpit er der teak på bænke og dørk og der er teak cockpitbord. Cockpittet kan overdækkes med stor XL telt med fuld ståhøjde. Bruser med koldt og varmt vand ved badeplatformen.
Båden er fuldt udrustet med næsten alt i elektronik.
Har kun haft en ejer.

Ses i udstillingen hos Tempo Bådsalg A/S Ishøj havn Tlf 43737395

Lokation
Ishøj havn
Motor
Volvo Penta
HK
30
Materiale
Glasfiber
Længde
9,95 m / 33 fod
Bredde
3,47 m
Dybgang
1,80 m
Vægt
4.880 kg