Siden
1989
Hvor
Vendée, Frankrig
Besøg Prestige

Luksuriøse lystyachts

Prestige bygger både, de fleste ikke engang tør drømme om. Det er drømmebåde, der på alle måder har fået fuld skrue – især størrelsesmæssigt.

Information

Det er ikke hver dag, der cruiser en 100 fods yacht i 75 millioner-klassen ind i Ishøj Havn. Men det sker indimellem, da vi også forhandler de store og luksuriøse lystyachter fra Prestige. Og det er en fornøjelse hver gang.

Prestige er et globalt brand, der siden 1989 har designet exceptionelle lystyachts til exceptionelle kunder, der ikke er bange for at udleve deres drømme.

Et stilfuldt hjem på vandet
Prestige producerer to forskellige linjer, Flybridger og Coupé, der alle er de vildeste luksusyachts i størrelsen fra 42 til 75 fod.

Når du træder ombord på en Prestige, vil du hurtigt opdage, at her er intet overladt til tilfældighederne. Den er designet i et niveau, hvor du har en fantastisk panoramaudsigt 360 grader rundt, luksussuite og et stort køkken i hjerte af opholdsrummet. Alt udstråler tidløs elegance og komfort.

Skræddersyet luksus
En luksusyacht fra Prestige er til dig, der ønsker masser af luksus og bekvemmelighed til søs. Bådene er i sig selv yderst veludstyrede, men der er også mulighed for tilpasse og indrette dem efter præcis dine behov.

En af vores partnere i Tempo Bådsalg, Stewart Moeliker-Twigg, er på hjemmebane i luksussegmentet og kan guide og rådgive i alle tænkelige – og utænkelige – former for udstyr.

Er du interesseret i en båd i luksusklassen, kan du søge herunder, og ellers har vi et stort netværk af internationale forhandlere, så vi kan finde den helt rigtige yacht til dig.

Udvalgte Prestige både