Køb af brugt båd

Vi sætter en ære i at sikre, at handlen går rigtigt for sig, og at køber er tilfreds med sit valg af båd og bådens stand.

Køb af brugt båd

I dag begynder enhver bådhandel lige her: Online. Internettet gør det nemt for køber og sælger at finde hinanden, uanset hvor i verden de befinder sig, men der er stadig brug for nogen til at sikre og validere den båd, der er til salg – og her kommer Tempo Bådsalg ind i billedet.

Vi sikrer købers rettigheder

Vi sætter en ære i at sikre, at handlen går rigtigt for sig, og at køber er tilfreds med sit valg af båd og bådens stand. Et bådkøb er som udgangspunkt underlagt reglerne om forbrugerkøb, men der kan også være tilfælde, hvor en båd sælges med ansvarsfraskrivelse, og her sikrer vi købers rettigheder.

Vi matcher båd og køber

En båd er ikke bare en båd, men en oplevelse du deler med familie eller venner. Derfor spørger vi ikke, hvilken båd du vil købe, men hvilke oplevelser du drømmer om på vandet. Er det at sejle på ferie hele familien, er det kapsejlads med gode venner eller er det en måde at nyde pensionisttilværelsen på? Ud fra dine drømme hjælper vi med at finde den perfekte båd til dig.

Vi fører dig sikkert gennem handlen

Når drømmebåden er fundet, går handlen i gang. Det foregår typisk således:

  1. Først underskriver begge parter en betinget købsaftale, der typisk er betinget af funktionalitet, instrumentering og motor ved overtagelsen. Ved underskriften betales 10 procent af den samlede købesum.
  2. Når bank eller finansieringsselskab har sagt god for finansieringen, er det tid til prøvesejlads og demonstration af båden. Herefter løfter vi båden op ad vandet, så køber kan godkende undervandsskroget.
  3. Er alt ok, kan køber og sælger nu underskrive en overtagelses- og afleveringsattest. Den kan eventuelt være med forbehold, hvis gennemgangen har givet anledning til fejl og mangler, der skal udbedres inden for en bestemt periode.
  4. Endelig betales restkøbesummen, og endnu en båd kan skifte ejer.

Havneplads hos Tempo Huset Ishøj Havn

Har du endnu ikke fundet en havneplads til din nye båd, eller er du på venteliste, kan du starte med at have den liggende hos os på Ishøj Havn. Vi har en flydebro med 60 bådpladser, som vi lejer ud i kortere eller længere perioder hvis du samtidig køber båd hos os.

Vinteropbevaring i Mini Arken

Du kan sagtens lade din båd overvintre udendørs, men ønsker du at beskytte den ekstra godt mod vind og vejr, tyveknægte og hærværksmænd, er indendørs opbevaring en god løsning. Tempo Bådsalg har derfor indrettet Mini Arken på Ishøj Havn, hvor vi tilbyder forskellige pakkeløsninger. Du kan for eksempel få os til at bringe båden på land om efteråret, opbevare den i hallen vinteren over og lægge den fuldt serviceret og sejklar i vandet næste forår. Så bliver det ikke nemmere.

Brug for hjælp eller råd til dit køb?

Lad os være med på rejsen til at opfylde dine drømme.