Siden
1960
Hvor
Sejle, Norge

Norsk kvalitet der holder prisen

Saga Boats er en serie af halvplanende motorbåde med det gode håndværk og de bedst mulige sejlegenskaber i fokus.

Information

Når du træder ombord på en af Saga Boats motorbåde, får du fornemmelsen af det gode håndværk med det samme. Alt er udført i de lækreste materialer, og båden er indrettet, så al plads er udnyttet optimalt.

Saga Boats er en familieejet virksomhed, der har været i den samme families eje, siden den blev etableret i 1960. En Saga-båd er håndværk i højeste klasse, og hver eneste båd bliver bygget af talentfulde bådbyggere i Selje på den norske vestkyst.

Ideel feriecruiser
Kernen i Saga Boats er de halvplanende motorbåde, der egner sig perfekt som ferie- og weekendcruisere. Som styrmand kan du læne dig godt tilbage i den bløde stol, mens båden blæser gennem vandet, og resten af familien hygger sig på agterdækket med bænke og hynder.

Saga-serien spænder fra motorbåde på 32 til 41 fod, og uanset hvilken størrelse, du vælger, kan du glæde dig over den høje kvalitet, der betyder, at båden også vil have en god brugtbådspris, hvis du en dag ønsker at skille dig med den igen.

Vi har flere både fra Saga Boats til salg lige nu – både brugte både og nye fra fabrikken, så gå på opdagelse herunder.

Fabriksny Saga 325

Standard båd inklusiv Volvo Penta D4-230

SAGA 325 er en båd bygget til aktiv bådanvendelse hele året. Båden har selvlænsende agterdæk, aflukkelig kahyt med skydedøre og store glasluger i hardtoppen. Dækskahytten er rummelig med store vinduer og god udsigt til alle sider. Båden er godt udstyret med alt hvad du behøver til længere ferieture. Store skydeluger kombineret med sidevinduer og skydedøre giver følelsen af ​​en åben båd på dejlige sommerdage. Under dækket er der to dobbeltkabiner. Derudover er der et rummeligt badeværelse med god ståhøjde, brusebad og toilet.

Pris ab værft fra 1.881.390,00 kr. inkl. moms

Fabriksny Saga 330 HT og Suntop

Standard båd inklusiv Volvo Penta D4-230

SAGA 330 leveres både i en HT-udgave med store glasskydevinduer og den mere åbne SunTop-version med elektrisk soft-top-luge i HT. Det rummelige cockpit og det høje komfortniveau giver en fantastisk båd til at sejle med din familie. Båden er halvplanende med beskyttet propel og indenbords motor. Bådturen kan således nydes selv ved lave hastigheder.

Pris ab værft fra 1.988.490,00 kr. inkl. moms

Fabriksny Saga 385

Standard båd inklusiv Volvo Penta D6-340

SAGA 385 tilbyder komfortabel indretning til 5 personer, meget høj sødygtighed, god brændstoføkonomi og meget højere sejlhastighed end de tidligere modeller. Vær særlig opmærksom på det meget rummelige agterdæk, den over 3 meter lange midterkabine og det store badeværelse med brusekabine. Den store badeplatform med integreret ankerspil tilbyder sit eget opholdsområde og masser af plads til en jolle på sin egen stand. Båden er godt isoleret og er også velegnet til brug i koldere perioder af året. Drømmebåden til den aktive bådbruger!

Pris ab værft fra 3.337.236,00 kr. inkl. moms

Fabriksny Saga 390 HT

Standard båd inklusiv Volvo Penta D6-340

Denne model er baseret på den populære SAGA 370 HT, der har modtaget meget positiv feedback fra markedet. SAGA 390 HT er en åben HT-model med et enormt cockpitområde på hoveddækket og med rummelig og komfortabel indretning under dæk. Forkabinen, mellemkabinen og toilettet er stadig med det samme rummelige og prisværdige design med yderligere forbedringer. Båden leveres med Volvo Penta D6 fra 340-480 HK med fast aksel og beskyttet propel og ror. Det vakuumstøbte skrog med halvplanende design giver en jævn og behagelig sejlads med tophastigheder på op til 27 knob.

Pris ab værft fra 3.543.582,00 kr. inkl. moms

Fabriksny Saga 415

Standard båd inklusiv Volvo Penta D6-330 322HK

Flagskibet i Saga-serien. En moderne konstruktion med traditionelle værdier: SAGA 415 tilbyder en suveræn opholdskomfort med tre dobbeltkabiner og et meget rummeligt badeværelse under dækket. Båden er meget sødygtig og godt isoleret med vakuumstøbt skrog og dæk. SAGA 415 er designet og udviklet fra bunden ved hjælp af moderne udviklingsmetoder med fokus på miljøvenlig produktion. Saga 415 bygger på kerneværdierne fra tidligere succesmodeller kombineret med et nyt og moderne design både indvendigt og udvendigt. Moderne konstruktionsteknikker, herunder vakuumstøbning, bruges til at sikre den højeste kvalitet.

Ring for pris.