Formidlingssalg af brugte både

Står du og skal have solgt din brugte båd, så er Tempo Bådsalg A/S i Ishøj havn det rigtige sted.

Formidlingssalg af brugte både:

Står du og skal have solgt din brugte båd, så er Tempo Bådsalg A/S i Ishøj havn det rigtige sted.

Siden 1989 har grundstenen i vores forretning været salg af brugte både som formidlingssalg. Vi har siden 1989 solgt mere end 6000 brugte sejlbåde, motorsejlere, motorbåde, Day og weekend Cruisere i alle størrelser og prisklasser. Vi søger altid gode velholdte brugte både.

Vi tilbyder din båd kan udstilles i en af Danmarks største platforme for salg af brugte både, nemlig vores salgscenter i Ishøj havn, hvor vi har salgsbroer i vandet og på land til mere en 120 både. Vi har egen kran og vores teknikere står klar hvis uheldet er ude. Markedsføringen sker bredt digitalt såvel nationalt som internationalt og en stor del ar vores salg sker til udenlandske kunder.

Kontakt os gerne for en nærmere snak, råd og vejledning om salget af netop din brugte båd.

Eller send os en mail med fotos og en kort beskrivelse af båden du ønsker solgt, så vender vi tilbage med et udspil til en salgspris, og et oplæg over salgs omkostningerne.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med at sælge din båd? Kontakt Tempo Bådsalg A/S på mail post@tempobaadsalg.dk, ring på telefonnummer 43 73 73 95 eller udfyld kontaktformularen herunder. Så tager vi en uforpligtende snak om dit behov.

Brug for hjælp eller råd til dit køb?

Lad os være med på rejsen til at opfylde dine drømme.