Siden
1984
Hvor
Bordeaux, Frankrig

Store flydere med masser af komfort

Med en katamaran fra Lagoon får du en helt anden sejloplevelse med oceaner af plads og yderst behagelig sejlads.

Information

De seneste år har der været en stigende interesse for katamaraner og deres mange fordele, så Tempo Bådsalg samarbejder nu også med Lagoon, der lige som Jeanneau og Prestige er en del af Beneteau-gruppen.

Fantatisk komfort
Lagoon har eksisteret siden 1984 og tilbyder med sine eksklusive katamaraner sejllads i luksusklassen. På en katamaran behøver du på ingen måde at begrænse dig og Lagoon kombinerer gode sejlegenskaber med fantastisk komfort.

Katamaranerne er naturligt generøse. De tilbyder rummelige opholdssteder, der mest af alt giver følelsen af at befinde dig på et enormt flydende sommerhus.

Uanset om du drømmer om en længere jordomsejling eller blot ferie i de skandinaviske farvande, er katamaranen ideel. Med sin høje vægt og markante bredde glider den roligt gennem vandet og krænger ikke, selvom alle sejl er sat. Det giver en mere behagelig og sikker sejlads, hvor du også trygt kan lade ungerne lege på dækket, selv om I sejler.

Katamaran med motorkraft
Lagoon har primært designet katamaraner med sejl, men inden for de seneste år har de udvidet familien med eksklusive motoryachts. Modellen Seventy 8 er blandt andet blevet kåret til Motorboat of the year ved World Yacht Trophies 2017.

Sejl eller ej, fylder de store katamaraner godt i havnene med sine syv-otte meter i bredden. På grund af den stigende efterspørgsel er det dog blevet lettere at få plads de seneste år – både fast og som gæstesejler.

Drømmer du om at stå bag roret på din helt egen katamaran, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder.

Fabriksny Lagoon 40

Standard båd inklusiv 2 X 29 hk (Yanmar 3YM30)

Fabriksny Lagoon 42

Standard båd inklusiv 2 x 45 hk (Yanmar 4JH45)

Fabriksny Lagoon 46

Standard båd inklusiv 2 x 45 hk (Yanmar 4JH45)

Fabriksny Lagoon 51

Standard båd inklusiv 2 x 80 hk (Yanmar 4JH80) SailDrive

Fabriksny Lagoon 55

Standard båd inklusiv 2 x 80 hk (Yanmar 4JH80)

Fabriksny Lagoon SIXTY 5

Standard båd inklusiv 2 x 150 hk (Yanmar 4LV150)

Fabriksny Lagoon SIXTY 7

Standard båd inklusiv 2 x 340 hk (VOLVO D6-340)