Siden
1957
Hvor
Les Herbiers, Frankrig
Besøg Jeanneau

Gennemført håndværk

Det franske værft Jeanneau er et af verdens største og fremstiller både sejlbåde og motorbåde i høj kvalitet.

Information

Med en sejlbåd fra Jeanneau får hele familien et ekstra hjem til søs. De smukke og velindrettede sejlbåde fremstilles fra 31 fod og helt op til 64 fod, så der er plads til alle ombord.

Jeanneau har eksisteret siden 1958, hvor franskmanden Henri Jeanneau kastede sin kærlighed på sejlsport og designede de første både i det nye materiale, glasfiber.

Siden har missionen hos Jeanneau været at gøre det muligt for alle at få store oplevelser til søs. Derfor gør de en dyd ud af at tilbyde banebrydende design og gode sejlegenskaber til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med.

Verdens største værft
Værftet bygger hvert år 4.500 både med fokus på de bedste materialer og gennemført håndværk. Jenneaus designafdeling har mere end hundrede specialiserede ingeniører og teknikere ansat for at leve op til deres høje standard – og hele tiden udvikle nye modeller.

Men er ikke kun smukke sejlbåde, der bliver fremtryllet på værftet. Jeanneau har også et stort udvalg af motorbåde, der giver præcis samme komfort og sejlglæde.

Vi har flere både fra Jenneau til salg lige nu – både velholdte brugte både og nye fra fabrikken, så gå på opdagelse herunder.