Fairline
Euro 135.200
Targa 37
kr. 999.900
Ref. nr.
148614
Stand
Meget Velholdt
Årgang
1999

Fairline, Targa 37

Super flot og rummelig Engelsk bygget kvalitets motorbåd med de bedste sejlegenskaber, som er yderst velholdt og smagfuldt indrettet. Aptering med højglans kirsebærtræ og cremefarvet læder sofa.
Bådens indretning: Aflukkelig forkahyt med god indstigning til den bredde dobbeltkøje, masser af skabs og skuffe plads, og direkte adgang til bådens toliet rum med elektrisk toilet og brusekabine.
Rummelig og godt indrettet lys salon med lædersofa og bord overfor L-formet pantry sektion, med kogeapparat, ovn, varmt vand og stort køleskab.
Fin separat aflukkelig agter kahyt med dobbeltkøje, lille bænk til at sidde på, og god skabsplads, samt bøjlestang. Stort åbent cockpit fordelt på to afdelinger.
Forrest i cockpittet er der i BB side ved siden af førerpladsen en sofa og et teak bord, hvor to personer fint kan sidde og spise morgenmad og nyde udsigten over havnen.
Agter i cockpittet er der en større sofa, wetbar, og et stort teak bord med siddeplads til mange personer samt mulighed for solbadning. Der er udgang til bred badeplatform hvor der er håndbruser.
EN BÅD SOM BØR SES OG OPLEVES !

Båden kan ses i salgsudstillingen på Ishøj havn hos Tempo Bådsalg A/S tlf. 43.737395

Lokation
Ishøj
Motor
Volvo Penta
HK
2 X 260
Materiale
Glasfiber
Længde
11,57 m / 37 fod
Bredde
3,54 m
Dybgang
1,10 m
Vægt
6.700 kg