Ny Pris
Grand
Euro 181.100
Banks 42 Classic
kr. 1.340.000
Ref. nr.
149701
Stand
God
Årgang
1980

Grand, Banks 42 Classic

Præsenterer Grans Banks 42 Classic: En klassisk og smukt vedligeholdt trawler-type båd, der har gennemgået betydelige opgraderinger og vedligeholdelse over tid. Denne skønhed byder på en hyggelig dækssalon med en smart indretning, der giver dig en fantastisk udsigt over havnelivet eller det omkringliggende hav.
Dækssalonen imponerer med en stor L-formet sofa, der er elegant betrukket med nyt og lyst betræk, og omgivet af to løse stole. Det store salonbord giver rigelig plads til mange personer, hvilket gør det til det perfekte sted at nyde livet om bord.
Overfor sofaområdet finder du en langsgående pantrysektion, der er udstyret med masser af arbejdsplads og moderne madlavningstilbehør, herunder ovn og to nye køleskabe. Her er alt, hvad du behøver for at lave lækre måltider til besætningen.
Salonens forreste del er hjemsted for en stilfuld styreplads med enestående overblik over alle instrumenter og udsigten under sejlads. Owners-kahytten agter på båden byder på en komfortabel dobbeltseng og masser af skuffe- og skabsplads, samt direkte adgang til dit eget toiletrum, som er blevet komplet nyrenoveret........................................................ Fortsættes på side 2 af salgsopstillingen:


Kontakt os for yderligere information og aftale om din personlige inspektion af denne imponerende båd.

Lokation
Greve Marina
Motor
PERKINS
HK
2X185
Materiale
Glasfiber
Længde
13,18 m / 42 fod
Bredde
4,29 m
Dybgang
1,30 m
Vægt
16.000 kg