Ny Sag
Quicksilver
Euro 94.600
Activ 805
kr. 699.900
Ref. nr.
149744
Stand
Meget Velholdt
Årgang
2015

Quicksilver, Activ 805

Rigtig fin og velholdt weekend cruiser, som også kan bruges til ferieture for en lille familie på op til fire personer. Den har alt i komfort udstyr, bl.a. to motorer, bovpropel, stor GPS/kortplotter m.m. Og er indrettet med en forkahyt med god bred dobbeltkøje med en upgrade madras for bedre liggekomfort. Godt lysindfald fra skrog og dæksvinduer. Et separat toiletrum, med vask, vand, macerator, samt en ekstra dobbeltkøje til gæster eller børn under cockpit bunden midtskibs.
Cockpittet er stort og komfortabelt med pantry sektion i SB side med vask, tryk vand, kogeapparat og køleskab. Overfor er der god siddeplads til fire personer nemt kan sidde og spise ved det store bord.
Sofa og bord kan omdannes til solplatform. Tæppe på dørk. Fra styrepladsen er der god oversigt under sejlads og havnemanøvre, og i bagbord side er der en bænk til to personer, så i alt tre personer kan sidde i sejlretningen.
Der medfølger havnepresenning og en stor Camper kaleche som giver cockpittet og båden en tredje dimension af plads når det er nødvendigt. Fra cockpittet er der udgang til to store badeplatforme.
Brenderup 3500 Kg trailer med Elspil medfølger til prisen.
Se yderligere kommentarer på salgsopstillingens side 2.

Ses i udstillingen hos Tempo Bådsalg A/S, Ishøj havn tlf. 43737395

Lokation
Ishøj havn
Motor
Mercury
HK
2X200
Materiale
Glasfiber
Længde
8,29 m / 27 fod
Bredde
2,55 m
Dybgang
0,60 m
Vægt
2.243 kg