En af Danmarks største forhandlere oplever ny trend i markedet

For snart to år siden, da pandemien brød ud herhjemme frygtede mange i den maritime verden, som i så mange andre brancher, hvad pokker ville der nu ske? Ville alt gå i stå, som vi opleve tilbage under Finanskrisen – ingen havde erfaring og prøvet en nedlukning før, og de første par måneder oplevede man en nervøsitet som sjældent set.

Et reelt boom
Men hurtigt tog salg af både brugte og nye både fart. Stort set alt hvad der kunne flyde blev revet ned af hylderne, sejlerne der havde gået og overvejet salg af deres båd, valgte at beholde – nye sejlere kom til, nu skulle der holdes ferie under hjemmelige himmelstrøg. Et reelt boom i den maritime verden fandt sted, og det er ikke kun herhjemme, men også i udlandet der er mangel på gode brugte både til salg – det er i hele Europa og USA.

Om det er forretningens nye website, eller en ny trend der er slået igennem, skal vi ikke kunne sige – men det kunne tyde på det sidste. Tempo Bådsalg oplever et stort salg af brugte både til udlandet, ja faktisk har salget i årets første måneder været større til udlandet end i Danmark! Gennem det seneste år er over 55 % af gennemførte handler gået til kunder i udlandet, som blandt andet kommer fra Sverige, Polen, Ungarn, Estland, Tyskland, Frankrig og endda helt fra USA.

Ingen sprogbarriere
Oftest starter kontakten med de udenlandske kunder med en video- eller Face Time-fremvisning af båden, og her er det naturligvis vigtigt at dem som præsenterer båden har salgsmedarbejdere, der kommunikerer flydende på både på dansk, tysk og engelsk – det er naturligvis med til at skabe grundlaget for en tryg handel med de internationale kunder.

https://www.baadmagasinet.dk/nyheder/branchenyt/30443-en-af-danmarks-storste-forhandlere-oplever-ny-trend-i-markedet