Siden
1957
Hvor
Les Herbiers, Frankrig

Jeanneau Leader

Med en motorbåd fra Jeanneau får hele familien et ekstra hjem til søs. De smukke og velindrettede Leader motorbåde fremstilles fra 30 fod 46 fod, så der er plads til alle ombord.

Jeanneau har eksisteret siden 1957, hvor franskmanden Henri Jeanneau kastede sin kærlighed på sejlsport og designede de første både i det nye materiale, glasfiber.

Siden har missionen hos Jeanneau været at gøre det muligt for alle at få store oplevelser til søs. Derfor gør de en dyd ud af at tilbyde banebrydende design og gode sejlegenskaber til konkurrencedygtige priser, så alle kan være med.

Verdens største værft
Værftet bygger hvert år 4.500 både med fokus på de bedste materialer og gennemført håndværk. Jenneaus designafdeling har mere end hundrede specialiserede ingeniører og teknikere ansat for at leve op til deres høje standard – og hele tiden udvikle nye modeller.

Men er ikke kun smukke motorbåde, der bliver fremtryllet på værftet. Jeanneau har også et stort udvalg af sejlbåde, der giver præcis samme komfort og sejlglæde.

Vi har flere både fra Jenneau til salg lige nu – både velholdte brugte både og nye fra fabrikken, så gå på opdagelse herunder

Fabriksny Jeanneau Leader 33

Standard båd inklusiv Mercruiser 2 X 250HP 4,5 BRAVO 3X Gas Catalyzed

Ring for pris.

Fabriksny Jeanneau Leader 36

Standard båd inklusiv Mercruiser 2 X 300HP 6,2 MPI ECT AXIUS Gas Catalyzed

Ring for pris.